Loop eens binnen bij tweewielerspecialist Enjoy & Meerens

Bakfietsen worden steeds populairder. Waar deze fietsen vroeger als zwaar gezien werden, zorgen de elektrische motoren er nu voor dat iedereen er gemakkelijk mee kan fietsen. Elektrische bakfietsen van UrbanArrow staan bekend om hun kwaliteit en veelzijdigheid.

UrbanArrow kan gebruikt worden in de stad als transportfiets voor kinderen, maar wij zien ze ook steeds waren als bezorgfiets voor bedrijven. De bakfiets van UrbanArrow of transportfiets is voorzien van een Bosch motor met accu’s van 400 of 500Wh.

Wilt u, uw kinderen vervoeren, dan is dit geen enkel probleem, er zijn veel opties beschikbaar. Fietsen in de regen? gebruik de afdekhoes en uw kinderen zitten heerlijk droog. Ook aan de bestuurder is gedacht, de poncho kan bevestigd worden aan de huif, zodat u ook droog blijft.

Wij helpen u mee met het maken van de juiste keuze. Verlenen van service, door onze servicepakketten en gratis haal en breng service binnen Lelystad. Al onze medewerkers hebben een passie voor fietsen of met fietsen.

Zuiderpoort 4
8239 AD Lelystad
www.enjoy-meerens.nl