Een babyhuid behandel je met liefde en wil je zo goed mogelijk verzorgen. Met ingrediënten die veilig zijn voor de gevoelige babyhuid, maar deze ook effectief voeden en beschermen. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over een droge huid, eczeem of andere worries die je als ouder voor je kind kunt hebben. Hoe kies je de juiste verzorging? En wat heb je eigenlijk nodig voor als de baby komt? Je leest het hier.

 

Welke producten heb je nodig?

Voor een pasgeboren baby is het handig om een paar basics in huis te hebben. Verzorgingsproducten die je het meest zult gebruiken in de eerste periode zijn: billencrème(bij luieruitslag), een vette crème of bodylotion (voor droge plekjes) en een badolie of milde wasgel (voor in bad of onder de douche). Daarna kun je uitbreiden met een babyshampoo en bijvoorbeeld een badschuim. Ook onmisbaar: plasticvrije billendoekjes!

 

Welke ingrediënten wil je gebruiken (of liever niet)?

Om de babyhuid zo goed mogelijk te beschermen en te verzorgen kies je voor ingrediënten waar je baby écht wat aan heeft. Zoals avocado-olie, katoenzaad extract, zinkoxide en amandelolie. Ingrediënten die je wilt vermijden zijn stoffen die de huid kunnen irriteren of doen uitdrogen, zoals SLS/SLES, minerale oliën, parabenen en allergenen.

 

Naïf Babyverzorging

De babyverzorging van Naïf bevat alles wat de gevoelige babyhuid écht nodig heeft. Voedende en beschermende ingrediënten, zonder poespas. De verzorgingsproducten van Naïf bevatten een zachte, allergeenvrije (heerlijke) geur, zijn 100% vegan, plasticvrij, bevatten geen minerale oliën, parabenen, SLS/SLES en phenoxyethanol. Voor de extra gevoelige huid heeft Naïf ook parfumvrije producten zoals een baby balm. Veilig voor de gevoelige babyhuid én onze planeet.

 

Good Care, Worry-Free.

Dat is de filosofie achter het Nederlandse merk Naïf. Met verzorgingsproducten vol goede ingrediënten voor de huid en zonder schadelijke stoffen voor de planeet. Zodat niet alleen wijzelf, maar ook de volgende generatie zorgeloos kan genieten van Good Care. Niets meer, niets minder. En datzelfde kun je ook zeggen over de producten van Naïf. Met natuurlijke ingrediënten zoals katoenzaad extract, avocado- en kokosolie en vrij van ingrediënten waar je je helemaal geen zorgen over wilt maken. Zoals microplastics, chemische conserveermiddelen, agressieve schuimmiddelen en andere bla bla. De ‘do good’-filosofie van Naïf resulteert in een volledige huidverzorgingslijn voor pasgeboren baby’s, maar ook een speciale zwangerschapslijn voor aanstaande moeders. Klinkt goed, toch?

www.naifcare.com