Gefeliciteerd met je zwangerschap! Bij de zwangerschap komen belangrijke keuzes kijken, bijvoorbeeld ook de keuze of jouw baby naar de kinderopvang gaat. Junis biedt verschillende vormen van kinderdagopvang aan in Alphen aan den Rijn en omliggende gemeenten. Bij Junis staat de ontwikkeling van je baby centraal. De locaties zijn zo ingericht dat je baby kan spelen, bewegen en ontdekken in een veilige en gezellige omgeving.

Al sinds 1980 is Junis Kinderopvang een erkende en gewaardeerde opvoedpartner voor veel ouders in Alphen aan den Rijn en omgeving. Kinderen van nul tot dertien jaar vinden bij ons een huiselijke en uitdagende plek waar zij zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen.

In een wereld die snel verandert, draait het steeds meer om ‘samen leven en samen leren’. Daarom werken wij intensief samen met ouders, onderwijs, gemeenten, zorgpartners, culturele partners en verenigingen. Met elkaar nodigen wij kinderen uit om hun talenten te ontdekken, samen te spelen en zo de wereld te verkennen.

De naam Junis
Junis klinkt als Juno, de Romeinse godin van het leven en het licht. En ook als juni, de maand van de zon. Voor ons zijn het klanken van groei en ontwikkeling, van vrolijke levenslust en vernieuwing.

Trots op ons vak
Bij Junis Kinderopvang werken goed opgeleide medewerkers die trots zijn op hun vak. Wij zijn ambitieus. Om mee te bewegen met het leven van onze kinderen en hun ouders, staan wij open voor vernieuwing en verbinding. Daarbij staat de kwaliteit van onze kinderopvang steeds voorop. Ons pedagogisch beleid is de basis voor al ons denken en doen, maar daarbinnen krijgt iedereen de ruimte om zichzelf te zijn. Die werkwijze vertaalt zich in loyale, professionele medewerkers en tevreden ouders. In 2017 werden wij maar liefst voor de tweede keer genomineerd als Beste Kinderopvangorganisatie van het Jaar; een eretitel waar we ontzettend trots op zijn!

De wereld in
Onze locaties zijn natuurlijk ingericht, met veel aandacht voor het omringende groen en het gebruik van houten materialen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen vertrouwd raken met de buitenwereld en trekken er daarom vaak op uit. Daarbij stimuleren wij hen om vooral zelf te onderzoeken en te ervaren, omdat die belevenissen hun het meeste bijblijven. Zoveel indrukken, zoveel mogelijkheden en ook nog zoveel te leren: het fijne van spelen is dat groeien en ontwikkelen vanzelf gaat, zolang je je veilig en geborgen voelt.

Benieuwd geworden?
Kijk voor meer informatie op de website.
(0172) 745 850
klantenservice@junis.nl