Zoek je een plek waar jouw baby, dreumes of peuter de wereld op een veilige en vertrouwde manier kan ontdekken? En waar gezelligheid en huiselijkheid vanzelfsprekend zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Plateau Kinderopvang biedt kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in Assen. Op alle groepen werken we met vaste pedagogische medewerkers zodat er altijd vertrouwde gezichten zijn voor jouw kleintje. Onze opvanglocaties richten wij in met voor kinderen herkenbare ruimtes. Zo is er een huiskamer, een slaapkamer en een keuken. We geloven in rust, reinheid en regelmaat.Er worden activiteiten aangeboden, maar ieder kind kan er ook voor kiezen om iets anders te gaan doen. Er is kwalitatief goed speelmateriaal aanwezig dat is afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Wil je langskomen en kennismaken?
We willen je goed informeren, maar vinden de rust op de groep belangrijk. Daarom vragen we je om een afspraak te maken. Je vindt al onze locaties op www.plateau-assen.nl. En als je langskomt, neem je kleine mee. We vinden die kennismaking net zo belangrijk.

www.plateau-assen.nl