In onze fietsenwinkel in Landgraaf hebben wij kinderfietsen voor alle leeftijden op voorraad en direct leverbaar. Zoekt u een stoere, sportieve jongens kinderfiets of dat vrolijke meisjes kinderfiets? Bij BikeNation Landgraaf heeft u volop keuze.

Wij zijn er trots op dealer te mogen zijn van het Duitse merk Puky. De kinderfietsen van Puky zijn zeer betrouwbaar en degelijk. In de afgelopen 60 jaar heeft dit merk bewezen tot de top te behoren als het gaat om veiligheid in het segment kinderfietsen. En de fietsen van Puky zijn niet alleen zeer veilig maar ze hebben ook nog een uniek en mooi design. Waar u kind direct verliefd op zal worden.

Voor elke leeftijds categorie hebben wij een leuke fiets. De kleinere kinderfietsen zijn voorzien van zijwieltjes zodat u kind veilig kan leren fietsen. Om de veiligheid te vergroten hebben veel fietsjes ook een extra handrem.

De kleinere meisjes modellen zijn veelal voorzien van een kleurig mandje en/of poppenzitje. De jongensfietsen zijn stoer, vaak met wat bredere banden en crossfiets uiterlijk.

Na de aankoop van een fiets staan onze medewerkers van de werkplaats voor u klaar bij reparaties en onderhoud. Zo bent u verzekerd dat u kind lang veilig kan blijven fietsen.

Heigank 30
6373 KR Landgraaf
(045) 531 25 45
www.bikenation.nl