new&beloved is een winkel waar het voor kinderen leuk is. Een winkel waar kinderen gewoon kind mogen zijn. Er is bijvoorbeeld een speelhoek waar ze op hun gemak kunnen spelen.

Voor kinderen is er limonade en voor ouders natuurlijk een kopje koffie of thee.

Persoonlijke service 
Vind je het lastig om een leuke outfit bij elkaar te zoeken? Wij denken met je mee en samen vinden we wat past bij jouw kind. Ook doet new&beloved haar best om eerlijke en duurzame kinderkleding verkopen. Kleding die niet door kinderhandjes is gemaakt en waarbij geen mensen zijn uitgebuit.

Hoe het begon
Er was eens een stille droom… Een droom van een kinderkledingwinkel in Lelystad, waar mensen graag komen. Hoe zou dat zijn? Zou zoiets lukken?

“Toen ik deze gedachte voorzichtig begon uit te spreken, werd ik uitgedaagd om deze droom te gaan uitwerken. Ik begon heel simpel en schreef op een kladblokje wat ik dan zou willen: kinderkleding, eerlijk, betaalbaar en uniek”.

“Mijn droom is werkelijkheid geworden. Hoe bijzonder! Een leuke en gezellige kinderkledingwinkel in het centrum van Lelystad, waar ouders en kinderen met veel plezier komen”.

Weet’je: de winkelnaam new&beloved is vernoemd naar mijn dochters Nova, 8 jaar en Mylène, 4 jaar. Nova betekend namelijk nieuw (new) en Mylène betekend geliefd (beloved).

Kroonpassage 25
8232 VP Lelystad
newenbeloved.nl