Wat geweldig dat er een kind op komst is, of misschien net geboren is. We hopen van harte dat je kunt genieten van die eerste babymaanden. Het voelt misschien ook wel vreemd om nu al na te denken over de beste opvang voor je kleintje, voor als je straks weer gaat werken. Dat begrijpen we bij Spring maar al te goed.

Juist daarom hebben we bij Spring kinderopvang een speciaal babybeleid ontwikkeld. Met ruimte voor 1-op-1 aandacht voor je kind, sensitief werken, vaste gezichten op de groep en duidelijke afspraken met jou als ouder.

We willen dat elke dag een fijne dag is voor je kind. Voor ons betekent dat vooral dat ieder kind weet en voelt dat hij of zij ertoe doet. We willen weten wat kinderen beweegt, we willen weten hoe het met je gaat, we willen weten wat je kind wil. Ook al kan het dat zelf nog niet zeggen. Onze ervaren pedagogisch medewerkers zijn hier dan ook speciaal in getraind. Ze werken sensitief, maken oogcontact en zijn alert op signalen. Ze weten waar je baby mee bezig is en zorgen ervoor dat je kind gezien en gehoord wordt en zich veilig voelt. Met vaste gezichten op de groep en ruimte voor 1-op-1 aandacht leren we je kind kennen.

En zo leren we ook jou kennen. We zijn nieuwsgierig naar jou en naar hoe jij het doet en vragen actief  om je mening. Bovendien vertellen we wat wij zien, hoe je kind zich ontwikkelt en wat weer een volgende stap zou kunnen zijn. We praten je steeds bij, leggen uit wat er kan en als iets niet kan vertellen we waarom. Én je kunt altijd binnenlopen. Omdat we willen dat je niks mist van je kind. Zo zorgen we samen voor de best mogelijke opvang voor jouw baby.

Alles goed geregeld
Op onze website spring-kinderopvang.nl vind je alle praktische informatie over opvangtijden en de verschillende opvangvormen en -dagen. Je leest daar bijvoorbeeld ook dat luiers, flesvoeding, fruit, lunch, drinken en tussendoortjes allemaal door ons worden geregeld en zijn inbegrepen in het tarief. Ook vind je er alles over de kosten van kinderopvang. Wat kinderopvang voor jou precies kost, hangt af van je persoonlijke situatie en welke opvangvorm je kiest. Je betaalt bij ons een helder tarief, en in de  meeste gevallen gaat hier nog de kinderopvangtoeslag vanaf die je van de overheid krijgt. Met de rekenhulp op onze site kun je eenvoudig berekenen wat dit voor jou betekent. Kom je er niet helemaal  uit, dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Je bent van harte welkom
Heb je nog vragen, ben je benieuwd hoe we dit in de praktijk doen? Maak dan kennis via spring-kinderopvang.nl of kom langs bij één van onze locaties bij jou in de buurt. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen.

Nieuwsgierig naar jou
De basis van Spring is een veilige, vertrouwde omgeving waaraan je als ouder onbezorgd en ontzorgd je kind kunt toevertrouwen. We zorgen voor gezonde groei, spelen, ontdekken, plezier en ontwikkeling. Want we zijn experts als het gaat om ontwikkeling en opvoeding van jonge kinderen.