Voor echte bofkontjes

De huid van je kleintje is erg gevoelig, die wil je dus goed verzorgen. Door afsluiting van de huid en/of door een natte luier kunnen baby’s schrale, rode billetjes krijgen.

Sudocrem verzacht en helpt de rode en kwetsbare huid. Sudocrem is hypo-allergeen, ruikt lekker en kan meteen vanaf de geboorte worden gebruikt. Daarom is Sudocrem het meest gebruikte middel bij luieruitslag.

Wat is luieruitslag?
Luieruitslag is een alledaags verschijnsel bij baby’s. Hun huid is nog niet helemaal volgroeid. De beschermende huidlaag die volwassenen hebben is pas tegen het  vierde levensjaar volgroeid. Daarom is de huid van een baby dus kwetsbaarder dan de huid van een volwassene. Luieruitslag ontstaat als urine gedurende een lange periode in contact komt met de huid.  De urine kan samen met de ontlasting in de luier reageren en de tere babyhuid veranderen.

Hoe gebruikt u Sudocrem?
Breng Sudocrem aan bij elke luierwisseling. Zorg dat uw baby’s billen schoon en droog zijn. Sudocrem is eenvoudig aan te brengen en het plakt bovendien niet aan de luier. Gebruik slechts een klein beetje zalf en wrijf dit met kleine cirkelvormige bewegingen uit tot een lichte doorzichtige waas. Als de huid wit blijft na het aanbrengen van de zalf heeft u teveel Sudocrem aangebracht. Lees altijd het label.

Voor het hele gezin
Alhoewel Sudocrem het meest verkochte middel is bij luieruitslag, kan het ook gebruikt worden voor iets anders aan de huid. De bijzondere samenstelling van Sudocrem maakt het een uniek product. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. En het is geschikt voor het hele gezin, bij onder andere:

  • Ruwe, schrale, geprikkelde huid.
  • Rode billetjes.
  • Borstverzorging
  • Ter verzachting van tepelkloven

sudocrem.nl