Ben je op zoek naar kinderopvang in Amsterdam-West dat liefdevol, persoonlijk én professioneel is? Een plek waar individuele aandacht en veiligheid centraal staan? Bij AKROS Kinderopvang is jouw kind verzekerd van professionele begeleiding, fijne en veilige locaties en alle ruimte voor spelen, leren en groeien.

Partner in opvoeding
Wij bieden pedagogische opvang voor kinderen van 0 – 12 jaar. We zien de verschillen tussen kinderen als kracht en geloven dat ontwikkeling van binnenuit begint. Bij ons kunnen kinderen in een veilige en gezonde omgeving nieuwsgierig zijn en leren op zichzelf te vertrouwen. Bij ieder kind op de kinderopvang stimuleren onze ervaren pedagogisch medewerkers de behoefte aan ontwikkeling. Je kind krijgt aandacht en zorg in veilige, uitdagende groepsruimtes en kan naar hartenlust spelen en ontdekken op prachtige buitenspeelplaatsen. Ook bieden we je kind stimulerende activiteiten voor het bevorderen van de ontwikkeling.

Ervaringen van ouders
“Hele lieve leidsters en aansturende medewerkers. Allemaal erg toegewijd en met een hart voor de kinderen. Mijn kind zit in een babygroep en leert nu al ontzettend veel. Ze gaat er met plezier naar toe. Voor ons als ouders is het een geweldige geruststelling om ons kind hier te brengen wanneer wij gaan werken, echt een steun.”

“Fijne, gemoedelijke en vertrouwde plek voor ons kind.”

“Zeer prettige sfeer. Goede en professionele begeleiding en een fantastische tuin waar de kinderen “los” kunnen.”

Locaties
Je kan onze kinderdagverblijven, voorscholen en BSO’s vinden in Amsterdam-West. Meer informatie of een kijkje nemen op onze locaties? Ga dan naar onze website www.akros-amsterdam.nl!