Gefeliciteerd, je bent zwanger! Het is nog even wachten, maar dan kun je jullie wondertje in je armen sluiten. De geboorte van jullie baby wil je natuurlijk graag delen door het sturen van een prachtig geboortekaartje. Bij Kaartje2go maak je het geboortekaartje helemaal zoals jij dat wilt.

Kies een geboortekaartjes voor een meisje, geboortekaartjes voor een jongen of juist een neutraal geboortekaartje en pas deze helemaal aan jouw wensen aan.

Welke stijl past bij jou?
Geboortekaartjes zijn er in de meest uiteenlopende stijlen. Zoek je bijvoorbeeld een lief, stoer, origineel, hip of juist retro geboortekaartje? Gebruik de filters op de website en vind zo jouw perfecte geboortekaartje!

Extra’s bij jouw geboortekaartje
Bij zo’n bijzondere gebeurtenis hoort een uniek kaartje. Daarom biedt Kaartje2go verschillende extra’s voor jouw geboortekaartje. Kies voor een luxe papiersoort, zoals premium mat of chique parelmoer. Met een gekleurde envelop en een bijpassende sluitzegel maak je van het geboortekaartje een cadeautje op de mat!

Gratis proefdruk
Heb je een mooi kaartje gevonden? Dan wil je natuurlijk een gratis proefdruk ontvangen om te kijken of alles naar wens is en om het kaartje eventueel aan je partner te laten zien. Bij Kaartje2go is de proefdruk écht gratis, je betaalt zelfs geen verzendkosten. Bij jouw proefdruk ontvang je ook een waaier met alle papiersoorten en envelopkleuren, zodat je een goede keuze kunt maken.

Gratis geboortekaartjes en 10% korting!
Beval je op jouw uitgerekende datum? Dan zijn jouw geboortekaartjes bij Kaartje2go helemaal gratis! Schrijf je uiterlijk 3 weken vóór je uitgerekende datum in. Bij deelname krijg je zelfs 10% korting op je geboortekaartjes.