Hoera, er is een baby op komst! Wat een mooi nieuws dat jullie binnenkort een kleintje mogen verwelkomen. Wanneer het eindelijk zo ver is, wil je dit natuurlijk delen met al jullie dierbaren. En het liefst doe je dat met een persoonlijk geboortekaartje. Bij Kaartje2go vind je de grootste geboortekaartjes collectie van Nederland. Kies een mooie kaart uit de allergrootste collectie en voeg eenvoudig persoonlijke touches toe.

Weten jullie al wat het geslacht is van de kleine? Neem dan eens een kijkje bij meisjes geboortekaartjes of geboortekaartjes voor jongens. Laten jullie je liever verrassen, of kiezen jullie bewust voor een unisex kaartje? Misschien vind je dan wel het perfecte kaartje tussen de neutrale geboortekaartjes.

De grootste geboortekaartjes collectie van Nederland
Ieder kindje verdient een passend geboortekaartje. Kaartje2go heeft de allergrootste kaartcollectie van Nederland. Er is dus voor ieder wat wils. Denk bijvoorbeeld aan lieve, minimalistische, klassieke en dieren geboortekaartjes. Ook kun je er terecht voor kaartjes volgens de laatste geboortekaartjes trends. Heb je een mooi kaartje gevonden, maar mist er nog iets? Het is heel eenvoudig om een kaartje te personaliseren, bijvoorbeeld met een schattige foto van de kleine.

Weet je al hoe jullie wondertje gaat heten? Vul deze naam dan in de naamgenerator in. Zo kun je de naam alvast zien op alle geboortekaartjes. Handig hè!

Mooie extra’s
Met de leuke extra’s van Kaartje2go maak je een geboortekaartje helemaal af. Zo kun je ervoor kiezen om de kaart te laten drukken op een luxe papiersoort, zoals stijlvol linnen of chique parelmoer. Of kies voor een gekleurde envelop met een bijpassende sluitzegel en adressticker. Met deze extra’s ligt het geboortekaartje als een pareltje op de deurmat bij vrienden en familie. Wil je het geboortekaartje écht laten opvallen? Kies dan voor een geboortekaartje met foliedruk. Zo’n laagje schitterend folie is een echte eyecatcher!

Gratis proefdruk
Met een geboortekaartje kun je de geboorte van jullie zoontje of dochtertje met de wereld delen. Daarnaast is het ook een mooie herinnering voor later. Het is dan ook belangrijk dat de kaart helemaal aan jullie wensen voldoet. Bij Kaartje2go kun je een gratis proefdruk bestellen. Zelfs de verzending hiervan is helemaal kosteloos. Zo kun je het kaartje alvast in het echt bekijken. Naast het geboortekaartje ontvang je ook voorbeelden van de papiersoorten en envelopkleuren.

Win je geboortekaartjes
Geef de geboorte van jullie kindje een gouden randje door mee te doen aan de uitgerekende datum actie van Kaartje2go. Beval je op de uitgerekende datum? Dan zijn je geboortekaartjes helemaal GRATIS! Beval je niet op de uitgerekende datum? Niet getreurd! Je ontvangt sowieso 10% korting op de geboortekaartjes bij je inschrijving.