Dé fietsenmaker van Haarlem, is gevestigd in het centrum van Haarlem. Wij verzorgen fietsreparaties, onderhoud en verkopen nieuwe én tweedehands fietsen. Heb je een bakfiets? Geen probleem! Wij voeren ook reparaties en/of onderhoud uit voor bakfietsen. 

Niet in staat of in de gelegenheid om de fiets te brengen? FietsFixHaarlem heeft daarvoor de haalservice. Daarbij zijn wij erkend servicepunt van Fietsenwinkel.nl.

Lekke band? Slag in je wiel? Fietsketting gebroken? Of zijn de versnellingen kapot? Wij voeren zorgvuldig (bak)fietsreparaties uit voor een eerlijke prijs.

Nieuwe (bak)fiets?
Wil jij een nieuwe fiets kopen ? Dan ben jij op het juiste adres voor een ruim assortiment. Wij zijn namelijk erkende dealer van de volgende merken: Avalon, Vogue, Troy bakfiets, Rivel. Waarom verkopen bij deze fietsenmerken? Omdat deze merken betrouwbare en goede kwaliteit/prijs aanbieden.  Kom langs in onze winkel om ons aanbod in nieuwe fietsen te bekijken én een proefrit op jouw favoriete fiets te maken.

E-Bike Onderhoud
Bij FietsFixHaarlem doen wij onderhoud voor diverse E-Bikes. Wij zijn een gecertificeerd Bosch E-bike service-center en beschikken over de meest geavanceerde Bosch diagnose/uitleesapparatuur en speciaal Bosch gereedschap, waardoor we snel en adequaat technische storingen kunnen signaleren en oplossen. Uiteraard ook voor E-Bike Bakfietsen.

Zijlstraat 6
2011 TN Haarlem
023-7516512
fietsfixhaarlem.nl