Laat je groeien

Groeien doe je niet alleen. Daar heb je anderen voor nodig. Want samen weet en kun je meer. Wij werken elke dag samen met kinderen, hun ouders of opvoeders, het onderwijs en andere organisaties aan een basis voor het leven. Samen laten we kinderen volledig tot bloei komen. En als we dit bereiken, groeien we allemaal!

Wij bieden kinderen elke dag een veilige omgeving waarin ze zich welkom voelen. Bij ons mogen ze zichzelf zijn. We prikkelen kinderen om het beste uit zichzelf te halen en bereiden hen voor op de toekomst. Ze leren hun eigen mogelijkheden volledig te benutten. Zo kunnen ze met lef deze uitdagende wereld tegemoet treden.

Vertrouwd dichtbij
Forte is vertegenwoordigd in Alkmaar, Bergen, De Beemster, Castricum, Egmond, Graft-De Rijp, Heerhugowaard, Heiloo, Oterleek, Schoorl en Stompetoren. Benieuwd waar een vestiging van Forte Kinderopvang bij jou in de buurt zit? Kijk dan op www.fortekinderopvang.nl. Je bent van harte welkom!

De Forte voordelen op een rij

  • Veel ruimte voor de ontwikkeling van de allerkleinsten in onze speciaal ingerichte babyruimtes. Zowel binnen als buiten, om stapje voor stapje de wereld te verkennen.
  • Een rijk aanbod aan activiteiten, toegespitst op de leeftijd en belangstelling van jouw kind.
  • Een flexibel ruilbeleid en ruime mogelijkheden voor extra of flexibele opvang.
  • Het Forte Ouderportaal en app: foto’s, digitaal schriftje, berichten, nieuws.
  • Het Forte kwantumtarief: korting voor ouders die meerdere dagen opvang afnemen.

Forte Kinderopvang
Verlegde Overtoom 24
1901 EX Castricum
(0251) 658 058
fortekinderopvang.nl