Verzacht de pijn met de Woller van KipKep!

De babymarkt…. wat een overvloed aan spullen! Jonge ouders zien door de bomen het bos bijna niet meer. KipKep is anders. Hip en handig. KipKep staat voor liefdevolle luxe. Producten die jonge ouders helpen om het leven makkelijker te maken, zonder aan trendy uitstraling in te leveren.

Weg met darmkrampjes!
Niets is zo vervelend als darmkrampjes. Je kindje heeft pijn, is bang en kan niet goed slapen. Als ouder kun je je behoorlijk machteloos voelen, als je kindje zo’n pijn heeft. Gelukkig brengt de Woller verlichting, omdat de warmte het kinderbuikje ontspant. Wekelijks sturen jonge ouders ons dankbare berichtjes, dat hun kleintje eindelijk weer goed slaapt. En zijzelf ook! De Woller, ontspant en geeft rust.

De Woller van KipKep verlicht darmkrampjes snel. Verwarm het in de magnetron en leg het op je baby’s buikje. De warmte werkt ontspannend. 

Ook tijdens de borstvoedingsperiode is de Woller ideaal. Warmte bevordert het toeschietreflex. Heb je last van stuwing gebruik de Woller dan als koudekompres uit de koeling voor pijnverlichting.

Andere toepassingen

  • Gebruik de Woller om het bedje van je baby voor te verwarmen of om de handdoek warm te houden, terwijl je je kindje in bad doet.
  • Ook heerlijk om de kinderwagen mee te verwarmen, of de voetenzak!

Kijk hier voor meer informatie en onze huidige collectie Wollers.

www.kipkep.com