Humankind is toonaangevend in Nederland op het gebied van kinderopvang en -ontwikkeling. Wat in 1983 begon als kinderopvang, reikt inmiddels veel verder. Zo’n 3100 medewerkers zetten hun pedagogische expertise in met hart, hoofd en handen voor ieder kind. Met landelijk bijna 500 locaties is Humankind groots en ambitieus. Tegelijkertijd zijn we klein, dichtbij, warm en teder: met ruim 70 locaties in Midden-Brabant altijd een locatie in de buurt.

Wij geloven in optimale groei en bloei van elk kind. In een samenleving, waarin zorg en respect voor de leefomgeving belangrijk zijn. Voor mens en natuur. Voor elk individu en voor elkaar. Nu en in de toekomst. We innoveren, stimuleren, faciliteren en brengen partijen samen. Dat doen we zowel lokaal als landelijk.

Want groeien kan een kind overal, maar écht tot bloei komen? Daar is meer voor nodig. Wij dagen kinderen uit, stimuleren hun zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en het ontdekken wat hun talenten zijn. Bij ons mag en kan veel. Natuurlijk binnen de grenzen van veiligheid. Een kind dat zelf mag ervaren, ontdekken, beslissen én fouten maken, blijft je verbazen. Als vandaag wél kan, wat gisteren nog niet lukte. Zo leveren wij een bijdrage aan een mooiere samenleving. Want ieder kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene maakt onze wereld mooier.

Telefoon: 073 – 711 94 00

E-mailadres: regiomiddenbrabant@humankind.nl

www.humankind.nl