Gefeliciteerd, je bent zwanger! De meest uitdagende negen maanden van je leven staat je lichaam in het teken van het gezond laten groeien van je baby. Gezond eten, voldoende rust en beweging zijn essentieel.

Juist tijdens de zwangerschap is het verstandig om te blijven bewegen, het heeft namelijk voordelen voor jou én je ongeboren kindje: zwangerschapskwaaltjes verminderen, bevallingen gaan door de goede conditie makkelijker en het herstel na de bevalling gaat vaak sneller. Ook groeit de placenta beter, wat resulteert in een optimaal leefklimaat waarin je baby zich goed kan ontwikkelen. Als je dan ook nog sport in de buitenlucht krijg je een extra serotonine-boost die je een lichamelijke en mentale energie geeft die je nu goed kunt gebruiken.

Met het Zwanger Sportprogramma van Mom in Balance blijf je fit, sterk en energiek tijdens je zwangerschap en kun je je optimaal voorbereiden op de bevalling. Daarnaast kom je ook in contact met andere actieve en inspirerende zwangeren.

De ambitie van Mom in Balance is zoveel mogelijk (aanstaande) moeders zich sterk en energiek te laten voelen, de juiste keuzes te laten maken om volop te genieten van het moederschap in combinatie met het behouden van je persoonlijke ambities en doelen.

Meer weten?
Kijk voor alle informatie en locaties op mominbalance.com. Met de code MOMPRF boek je een gratis proefles voor een Zwanger Workout bij jou in de buurt!