Zoek jij een veilig en vertrouwd plekje voor je baby? Kom dan eens kijken bij Kibeo. Binnen ons kinderdagverblijf is alles erop gericht om het voor jouw baby zo fijn mogelijk te maken. In onze rustige, knusse groepen krijgt jouw baby de liefdevolle verzorging en aandacht die hij of zij nodig heeft.

Jouw baby krijgt van onze babyspecialisten de liefdevolle verzorging en aandacht die hij of zij nodig heeft. Met gerichte activiteiten zorgen zij ervoor dat je baby zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt.

Deskundige en getrainde medewerkers
Onze pedagogisch medewerkers op de babygroep zijn speciaal opgeleid om jouw baby van de beste zorg te voorzien. De babyspecialist begrijpt jouw kindje goed, vertaalt de signalen die hij of zij afgeeft en weet precies waar je baby behoefte aan heeft. Babyspecialist Mariëlle vertelt over onze babygroep. “Door het ritme van thuis te volgen, bieden we je baby structuur. Elke dag kijken we wat je kleintje nodig heeft en stemmen hier onze activiteiten op af. Hierbij betrekken we ook jou als ouder. Ook jij moet je thuis voelen op de vestiging en open en eerlijk kunnen zeggen wat je wensen zijn.”

Veel individuele aandacht in de babygroep
Rick, papa van Kurt, vertelt over de babygroep van Kibeo. “Kurt gaat sinds hij 3,5 maand oud is naar Kibeo. We hebben voor kinderopvang gekozen, omdat we het heel belangrijk vinden dat Kurt al vanaf jonge leeftijd goed om kan gaan met andere kinderen.”

“Het is heel prettig dat de kleinere kindjes samen in een babygroep zitten. Onze zoon kan hierdoor contact maken met leeftijdsgenootjes. Deze groep is kleiner, waardoor de kinderen meer individuele aandacht krijgen. Dit wil je graag als ouder!”

We weten precies wat Kurt meemaakt bij Kibeo
“De eerste keer dat Kurt naar de opvang ging, vonden we het natuurlijk spannend, maar we hadden al snel in de gaten dat Kurt graag gaat en dat de leidsters erg lief voor hem zijn. Via de ouderapp ‘Mijn Kibeo’ worden we door de leidsters goed op de hoogte gehouden wat Kurt allemaal doet op de opvang. We weten wanneer hij slaapt, eet of iets actiefs doet, zoals spelen met de bal. Door de kleinschaligheid en de individuele aandacht voor ons kind, zijn we blij met onze keuze voor Kibeo.

Nieuwsgierig geworden?
Voordat je opvang voor je kindje kiest, is het fijn om eerst vrijblijvend binnen te kijken bij een vestiging. Wat beleeft je kindje straks gedurende de dag? We kijken graag samen met jou wanneer een rondleiding uitkomt! Neem alvast een kijkje op www.kibeo.nl