Hoera, u bent in verwachting! Van harte gefeliciteerd. Er breekt een bijzondere periode aan. Een periode om vooral van te genieten, maar ook een periode waarbij er veel op u afkomt. Er moeten belangrijke beslissingen worden genomen. Eén daarvan kan zijn hoe u de opvang van uw kleintje moet organiseren als u besluit om weer aan het werk te gaan. Als aanstaande ouder wilt u natuurlijk het allerbeste voor uw kindje.

U zoekt een plek waar u uw kind vol vertrouwen achterlaat. Bij Rollebol kindercentra luisteren we goed naar u, want u kent uw baby het beste. Op de babygroep slaapt en eet uw kindje volgens het eigen ritme, net zoals thuis. Uw kindje krijgt flesvoeding of moedermelk en als het wat ouder is zorgen we voor gezonde vaste voeding. We bieden uw kind een rustige en vertrouwde omgeving. Onze pedagogisch medewerkers bieden uw kind stimulerende activiteiten aan passend bij de ontwikkelingsfase. Er wordt gebruik gemaakt van de methode Uk&Puk. Uw kind zal zich bij ons spelenderwijs samen met leeftijdsgenootjes verder ontwikkelen. En we zijn dol op zingen, lachen en knuffelen!

Natuurlijk bent u altijd welkom om te komen kijken en u kunt met al uw vragen of opmerkingen terecht bij de pedagogisch medewerker. Op het Rollebol Ouderportaal kunt u volgen hoe het met uw kind gaat.

Meer informatie?
Meer weten over de kinderdagverblijven van Rollebol kindercentra?
Raadpleeg op onze website www.rollebol.nl voor een overzicht van onze
locaties en laat u informeren over de mogelijkheden

Centrale administratie
Kennemerstraatweg 13
1814 GA Alkmaar
info@rollebol.nl
072-5669028