Kinderopvang De Giraffe bestaat sinds 2010 en is gevestigd in het pand van de voormalige Rabobank aan de Wingerd 1 en sinds 1 januari 2017 aan de Koningin Beatrixlaan 21, aan de rand van het centrum van Vroomshoop.

Wij bieden professionele opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Dit in de vorm van dagopvang, VSO (voorschoolse opvang), BSO (buitenschoolse opvang), flexibele opvang en peuterspeelgroepen.

U wilt als ouders het beste voor uw kind. Dat het in een vertrouwde en deskundige omgeving verblijft met veel persoonlijke aandacht. Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat uw zoon of dochter zich gewaardeerd en op zijn/haar gemak voelt en nog gewoon kind kan zijn. Hierdoor kan uw kind zich optimaal ontwikkelen.

Wij bieden kinderopvang aan met veel warmte, zorg en veiligheid, met daarbij ook een doordachte pedagogische aanpak volgens de VVE methode Uk en Puk. In een liefdevolle omgeving kan uw zoon of dochter zich volop ontwikkelen en spelen en knutselen met leeftijdsgenootjes. De verzorging van uw kind is in de beste handen bij onze geschoolde en ervaren pedagogisch medewerkers. U kunt met een gerust hart naar uw werk.

www.kinderopvangdegiraffe.nl