De beste start willen wij bieden aan jullie! Daarbij is ons doel jullie een onvergetelijke en onbezorgde kraamtijd bezorgen. Voor ons is iedere geboorte uniek.

Onze kraamverzorgende zal bij de 1e dag dat er wordt gestart met onze zorg, altijd in overleg afstemmen met jullie, wat de wensen zijn en welke verwachtingen jullie hebben. Tijdens het intake gesprek wat rond de 30 weken van de zwangerschap zal plaats vinden komt dit ook aan bod.

Kraamzorg is normaal gesproken 8 dagen, wanneer er medische noodzakelijke zorg nodig is, kan dit verlengt worden. De kraamverzorgende is 8 dagen lang jullie steun en toeverlaat en gaat jullie leren hoe jullie kindje verzorgt moet worden. Ze biedt hulp bij borstvoeding of laat zien hoe de flesvoeding gemaakt dient te worden. Ook controleren we het kindje en mama dagelijks. Verder zorgen we dat er huishoudelijke taken bijgehouden worden, het bezoek verzorgt wordt, en kan er gekookt worden.  Bij borstvoeding heb je normaal gesproken recht op 49 uur verdeeld over 8 dagen, en bij flesvoeding 45 uur. Wij werken met het landelijk indicatie protocol.

Jullie persoonlijke situatie staat centraal in onze werkwijze!

Gelrestraat 83
6101 EV Echt
(0475) 851 318
www.kraamcentrumecht.nl