U bent net (weer) vader of moeder geworden van een prachtige baby. En nu is de tijd aangebroken om weer te gaan werken. Uw baby kan naar één van onze kinderdagverblijven in Kerkrade, Landgraaf of Brunssum.

We begrijpen dat het zeker in het begin niet altijd gemakkelijk is voor u. Krijgt mijn baby wel de aandacht die het zo nodig heeft? Is er genoeg rust? Wordt het ritme van thuis wel aangehouden? Hele begrijpelijke vragen, waar we uitvoerig met u van tevoren over spreken en waar u altijd bij ons mee terecht kunt.

Uw baby komt in een kleine en speciaal voor baby’s ingerichte groep. Deze is volledig afgestemd op de behoeften van de allerjongsten: rust, veiligheid en geborgenheid. De inrichting van de groep en de begeleiding van onze professionele pedagogisch medewerkers, prikkelen uw baby de wereld om zich heen te ontdekken en zich verder te ontwikkelen.

Wanneer het kinderdagverblijf minder dan twee groepen heeft, is uw kindje van harte welkom in een verticale groep. Deze bootst de thuissituatie zoveel mogelijk na doordat er kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in één groep zitten.

Buitenbedjes
Op sommige locaties hebben we aparte buitenbedjes, waardoor uw baby ook buiten kan slapen. Juist kinderen die wat moeilijker slapen, dromen hier heerlijk weg! Natuurlijk stemmen we dit van tevoren af met u.

Peuter opvang op het kinderdagverblijf
Om de gezinssamenstelling zoveel mogelijk na te bootsen komt uw peuter in een groep van 0 tot 4 jarigen, een tweede thuis! Zo groeit uw peuter tezamen met de andere kinderen in de groep richting de basisschoolleeftijd.

Waar de zorg voor baby’s grotendeels gericht is op geborgenheid, ritme en structuur, zal uw peuter juist vele activiteiten ondernemen met zijn groepsgenootjes. Zowel binnen als buiten. Zang, dans, beweegspelletjes, knutselen: uw peuter leert door te spelen bij zijn tweede thuis!

www.kinderopvangkerkrade.nl