Gefeliciteerd, u bent in verwachting. Wellicht heeft u al een termijn echo gehad. En is er verder geen dringende reden om een echo van uw ongeboren kindje te laten maken.

Dit is goed nieuws! Want dit betekent dat de groei van uw kindje vermoedelijk normaal en zonder complicaties verloopt. Maar naast het verkrijgen van informatie kunt u ook een echo laten maken omdat u graag kennis wilt maken met uw kindje, of omdat u nieuwsgierig bent en niets wilt missen van de ontwikkeling van uw kindje in uw buik. Een ontmoeting met uw kindje in de diverse ontwikkelingsstadia is voor alle betrokkenen heel bijzonder.

Het bewust beleven van dit natuurlijke en wonderbaarlijke ontwikkelingsproces, staat daarom centraal bij Echocentrum het Lichtpunt. In een professionele, ongedwongen sfeer kunnen ouders, grootouders en genodigden met het ongeboren kindje kennismaken. De band die u met uw kindje voelt, wordt zo op een mooie manier versterkt. U kunt de pret-echo producten niet combineren met de medische echo’s. Hiervoor hanteren wij de landelijke richtlijnen.

Wij zijn iedere werkdag tussen 12:00-14:00 uur bereikbaar voor het maken van afspraken of het stellen van vragen op ons mobiele afspraaknummer 06-464 22 875. U kunt ervoor kiezen (meerkosten) de echo op dinsdagavond of in het weekend te laten plaatsvinden.

Even geen haast, alleen puur genieten…

Dorpstraat 37
6361 EK Nuth
06 46 42 28 75
www.echocentrumhetlichtpunt.nl