Een kraamzorgorganisatie kiezen is niet makkelijk. Vooral bij je eerste kindje weet je nog niet zo goed wat je kunt verwachten en hoe je moet vergelijken. Je wilt toch de beste zorg tijdens de kraamtijd.

Overweeg eens een zelfstandige kraamverzorgster. Voordelen hiervan zijn dat je een meer persoonlijke band hebt met je kraamverzorgster omdat contact, afspraken en begeleiding door één persoon geregeld wordt. Mieke Brink is zo’n zelfstandig kraamverzorgster.

Mijn visie
Door goed observeren en inleving probeer ik mijn begeleiding, adviezen en hulp af te stemmen op de normen, waarden en leefstijl van het gezin. Ik denk dat jullie daar het meest baat bij hebben ook na de kraamtijd. Ik laat jullie ook zo veel mogelijk alles zelf doen en geef aanwijzingen en tips als het nodig is zodat jullie, ook als ik er niet ben zelf weten waar je op moet letten. Bij mijn adviezen en tips geef ik graag voorbeelden van uit mijn jaren ervaring als kraamverzorgster.

Mijn beroep is mijn passie!

Kwaliteit
Om kwaliteit van zorg te borgen ben ik aangesloten bij het Kennis Centrum Kraamzorg. Zij zien toe op scholing en vakbekwaamheid onder hun leden. Het Kenniscentrum Kraamzorg zet zich ervoor in, dat landelijke richtlijnen en protocollen in de kraamzorg worden ontwikkeld. Ook zijn ze betrokken bij de ontwikkeling van richtlijnen voor de geboortezorg.

06 22 70 50 02
kraamzorgmiekebrink.nl