In het subtropisch zwem- en saunaparadijs is het een groot plezier voor jong en oud. Naast het golfslagbad, de wildwaterkreek en de glijbaan, valt er nog veel en veel meer te beleven.

Zo hebben we speciaal voor de allerkleinsten (van 6 week tot 4 jaar oud) de ouder- en kindlessen. Het moment om samen te spetteren, spelletjes te doen en te zingen. Bij De Bonte Wever in Assen zijn de lessen gefocust op de interactie tussen jou en je kindje. Drijven, zelfredzaamheid en plezier staan hierbij centraal. Stapje voor stapje zullen ze vertrouwd raken met het water en worden de eerste stappen naar het watervrij worden gezet.

De ouder- en kindlessen worden gegeven in het doelgroepenbad in het warme water (33 ºC ) onder leiding van een ervaren lesgever. De ouder- en kindlessen kennen een vrije inloop en vormen een zeer goede voorbereiding op de zwemlessen. Wanneer kinderen oud genoeg zijn kunnen ze vrijwel direct doorstromen naar de reguliere zwemles.

Voor meer informatie m.b.t. tijden en tarieven verwijzen wij u graag naar www.debontewever.nl of neem telefonisch contact op via 0592-356000.

U bent altijd van harte welkom!