Een paradijs om op te groeien

Ieder kind is uniek, competent en mag de wereld onderzoeken en ontdekken op eigen tempo: daar geloven we in bij Villa Petit Paradis. We werken met de pedagogische stroming van Reggio Emilia, waarbij alles is afgestemd en ingericht op de ontwikkeling van kinderen. Spannende uitdagingen en prikkels voor de zintuigen en de fantasie vinden zij hier overal!

In ons karaktervolle, historische pand kunnen de kinderen fijn op verkenning en vinden ze achter elke deur een uitdaging. Net als in onze grote, natuurlijke beleeftuin. Overal valt iets te ontdekken: ook voor de állerkleinsten.

Ruimte om te groeien
Op de babygroep voor kinderen van 0 tot 18 maanden zijn de medewerkers gespecialiseerd in het werken met baby’s. Ze zijn een vertrouwd gezicht voor jou en je kind en verzorgen de kinderen met liefde, plezier, rust en regelmaat. Onze mooie binnen- en buitenruimtes passen helemaal bij de leeftijd en wensen van kinderen. In de huiselijke en veilige omgeving krijgen ze de ruimte om te groeien: van baby tot dreumes en van peuter tot schoolkind.

Het goede leven ontdek je bij Villa Petit Paradis. Kom je snel eens kijken hoe leuk, leerzaam en gezellig het hier is?

Villa Petit Paradis Damsterstede
Kinderopvang van 0 tot 13 jaar
Damsterdiep 233, Groningen
Tel: afdeling klantadvies: 038-4214521
www.doomijn.nl