Je bent zwanger, gefeliciteerd! Denk je al na over opvang voor je kind? Wij vertellen je hier graag alles over en laten je graag kennis maken met onze organisatie. Shezaf biedt de meest persoonlijke en flexibele kinderopvang in Alphen aan den Rijn, met ruim 30 jaar ervaring. Door de kleinschaligheid van onze organisatie kunnen wij als geen ander invulling geven aan individuele wensen van ouders en kinderen.

Anno 2019 hebben wij 5 locaties met mooie panden en uitdagende buitenspeelplaatsen, waar een divers aanbod aan dagopvang, kinderopvang én buitenschoolse wordt geboden.

Nieuw in ons aanbod is De Kleurentuin: een opvangbehandelgroep voor kinderen van 1 t/m 5 jaar met een achterblijvende ontwikkeling. De begeleiding van deze groep wordt verzorgd in nauwe samenwerking met Ipse de Bruggen.

VVE
Shezaf Kinderopvang is VVE-gecertificeerd. Dat betekent dat wij gespecialiseerd zijn in het ondersteunen van de kinderen in hun ontwikkeling. Al onze medewerkers zijn getraind om het ontwikkelingsniveau van jonge kinderen te herkennen en daarop in te spelen. Zo bieden we activiteiten aan die passen bij de individuele ontwikkeling van het kind. Spelenderwijs leren is daarbij het motto.

Dagopvang
Dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar vindt plaats in zogenaamde ‘verticale’ groepen, met kinderen van verschillende leeftijden. Uitgangspunt is dat baby’s en dreumesen leren van de oudere kinderen. Andersom leren oudere kinderen rekening te houden met de kleintjes.

Peuteropvang
Samen spelen is leuk én belangrijk voor een peuter. De peuter leert speelgoed te delen en rekening te houden met andere kinderen. Merkt dat het leuk is om vriendjes en vriendinnetjes te maken. De peuteropvang (2-4 jaar) is bij uitstek dé plaats voor peuters om sociale vaardigheden te oefenen. Bovendien is samen spelen goed voor de ontwikkeling van taal- en denkvermogen.

Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang (BSO) is bestemd voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Een vaste pedagogisch medewerker haalt of brengt de kinderen van of naar school en vangt hen op. Kinderen die niet in de directe omgeving op school zitten, kunnen gebruik maken van taxivervoer.

Shezaf Kinderopvang
Prinses Irenelaan 3
2404 BH Alphen aan den Rijn
website: shezaf.nl
telefoon: 0172 – 234 254