Samen genieten in het water

Wat is er leuker om na jouw zwangerschap te doen met je baby of peuter? Zwemmen! Al vanaf het moment dat jouw baby 2 maanden is, kun je naar het zwembad. Na de eerste inentingen is het heerlijk om samen te zwemmen en jouw kind vertrouwd te maken met water.

Tijdens Baby- en Peuterzwemmen leert je kind samen met jou op een leuke manier de mogelijkheden van het water kennen. Zo leert je kind al jong hoe het zich kan redden, als hij of zij (on)vrijwillig te water raakt.

En dat niet alleen! Baby- en Peuterzwemmen versterkt de band tussen jullie door het continue huidcontact tijdens de les. Daarnaast zijn kinderen die aan Baby- en Peuterzwemmen meedoen, vaak verder in hun lichamelijke ontwikkeling en hebben zij een beter leer- en uithoudingsvermogen. Door een goed opgebouwd programma maakt jouw baby of peuter kennis met veiligheid en zelfredzaamheid, maar vooral ook met watervreugde. Bovendien is het een gegarandeerd genietmomentje met elkaar, zowel voor mama’s als papa’s!

Bij alle Rotterdamse zwembaden kun je terecht voor Baby- en Peuterzwemmen. Informeer bij het zwembad van jouw keuze naar de dagen en tijden.

www.sportfondsenrotterdam.nl