De menselijke maat in makelen

Gefeliciteerd met de aanstaande gezinsuitbreiding! Wonen jullie in het huis waar jullie gezin gaat opgroeien? Misschien zoek je meer kamers, een tuin, een kind-vriendelijker omgeving, schonere lucht, scholen in de buurt?

Spindler NVM Makelaars kan helpen als uw droom-familiehuis in de regio Rotterdam ligt. Na een oriënterend gesprek nemen we de mogelijkheden met u door en verwijzen wij u, indien nodig, door naar een financieel adviseur om uw opties (financieel gezien) goed in kaart te brengen. Ondersteunen doen wij met aandacht en empathie. Ons 5-persoons team kent de regio op zijn duimpje. Weet waar het voor een jong gezin perfect wonen is!

Ook eventuele verkoop van uw huidige huis verzorgen wij van a tot z, met zo min mogelijk overlast voor u. Wij hebben daarvoor een afwijkende aanpak die uw kostbare tijd tot het minimum terugbrengt. In tegenstelling tot een doe-het-zelf internetmakelaar. Naast verkoop en aankoop verzorgen wij ook taxaties (bij aankoop nieuwe woning of voor het oversluiten van uw hypotheek).

Voor een oriënterend gesprek bij u thuis of op kantoor om uw mogelijkheden in de huidige bijzondere markt te bespreken? Neem gerust contact met ons op! Het gesprek is vrijblijvend, kosteloos en waardevol. Wij helpen graag.

Spindler NVM Makelaars
Rododendronplein 6 a
3053 ES Rotterdam
(010) 418 05 15
www.spindlermakelaars.nl