Wij zijn voor u dé babyspeciaalzaak waar u op zoek naar bent met een zeer ruime collectie babyartikelen! Al sinds 1998 al een begrip in de babybranche. Begonnen als Bambino Baby Giftshop en nu uitgegroeid tot Bambino Baby & Kidsstore.

In 1998 waren wij een bescheiden kleine babywinkel in Rotterdam Zuid, maar sinds juni 2016 zijn wij uitgebreid naar een grote mooie overzichtelijke babywarenhuis in Berkel en Rodenrijs. Dit ligt precies midden de grote steden Rotterdam, Den Haag, Delft, Gouda en Zoetermeer. Wij hebben een ruim assortiment aan babyartikelen voor uw baby en kind. Dus als u zwanger bent en in blijde verwachting bent van een baby, dan hebben wij voor u echt een heleboel babyspullen waar wij u blij mee kunnen maken.

Alles voor uw baby
Als u bij ons in de winkel komt, of online winkelt, dan vindt u heel veel voor de kleine baby. Wij verkopen onder andere producten voor baby verzorging, kinderstoelen, autostoeltjes voor baby, peuters en kind, camping/logeerbedjes, ledikantjes. U vindt bij ons ook baby artikelen zoals, hydrofiele luiers, speentjes, babyflessen, papflessen. Als u met de baby onderweg gaat hebben wij voor u de nieuwste kinderwagens, buggies en autostoeltjes.  U vindt ook bij ons kinderkamers en accessoires waarmee u uw kinderkamer mee kunt versieren of aankleden. Zo hebben we complete kinderkamers, maar ook ledikantjes apart, aparte commodes en babykasten. Deze kunnen bekleed worden met bijvoorbeeld mooie lakentjes, dekentjes, hemeltjes of complete sluiersetjes die wij ook in de collectie hebben. Niet alleen de babykamer kunt u bij ons mooi aankleden, maar ook uw eigen baby met de mooie babykleding die wij in de collectie hebben. Kortom: Wij hebben alles voor uw baby!

Veel bekende merken
Wij hebben een heleboel bekende merken zoals: Bébé Jou, Quinny, Mima, Quinny, Koelstra, Bopita, Chicco, Topmark, 4MOMS, BLOOM en nog veel meer!

Beijerlandselaan 124a
3074 EN Rotterdam
(010) 419 12 05
www.bambinobabykidsstore.nl