BIBS heeft een uitgebreid assortiment aan fopspenen in verschillende vormen en materialen. Naast de bekende kersenvormige speen brengt het premium baby en kindermerk ook spenen in een symmetrische en anatomische vorm. Hierdoor kan BIBS bijna alle baby’s troosten. De stijlvolle BIBS COLOUR fopspeen is wereldwijd geliefd bij ouders en hun kinderen. Met de het groet assortiment aan fopspenen is er voor elk kindje de juiste speen te vinden.

 

Troost voor alle baby’s

Borstvoeding bestaat niet voor niks. Je kindje heeft er baat bij wanneer hij zijn voeding via borstvoeding krijgt. Elke baby heeft een eigen zuigtechniek, mondanatomie en voorkeur als het gaat om een fopspeen. Bovendien is elke borst en tepel anders van vorm. Reden voor BIBS om ook het ontwerp van de iconische BIBS COLOUR fopspeen hier nóg beter op af te stemmen. Het resultaat is één fopspeenontwerp in drie verschillende speenvormen: rond, symmetrisch en anatomisch.

 

Favoriet onder de fopspenen

BIBS ontwerpt, produceert en verfijnt fopspenen om te voldoen aan de voorkeur van elke baby en kind in vorm, grootte en materiaal. De BIBS COLOUR is de originele fopspeen van het merk en al meer dan 40 jaar op de markt. De speen staat bekend om zijn retro ronde schild en het mooie en modieuze kleurengamma. Het ronde BIBS-schild heeft drie ventilatie-gaten en een handgreep met BIBS logo. De speen is een icoon met een tijdloos design. Dat icoontje is verkrijgbaar in drie speenvormen, zodat het merk nóg beter tegemoet komt aan de wensen van ouders en hun kroost. Daarnaast biedt BIBS nog 5 fopspenen met verschillende speenvormen en materialen, zoals de Supreme, De Lux, Infinity en Boheme fopspeen.

“Er zijn veel verschillende fopspenen op de markt. Als het op tanden aankomt, maakt het echter niet uit welke fopspeen je baby gebruikt, want de tanden komen normaal gesproken vanzelf op één lijn, ongeacht de scheefstand, als de aanbevelingen worden opgevolgd en het kind rond de leeftijd van 3 jaar stopt met het gebruik van de fopspeen.” – Nina Nissen Falbert, tandarts

  • Alleen eerste 2-3 maanden de speen continu aanbieden (ter bevrediging zuigbehoefte)
  • Afbouwen vanaf een maand of 16-18 (wanneer de hoektanden doorkomen), de speen dan alleen gebruiken bij het inslapen of in geval van ziekte, verdriet etc.
  • STOPPEN voor het 3e levensjaar (heel belangrijk) de tandjes zullen dan weer netjes uitlijnen.
  • Vervang de speen regelmatig (4-6 weken) hou bij de latex speen de groei van de speen in de gaten en vervang deze wanneer de speen groter wordt.

www.bibsworld.nl