Orthica is er al 30 jaar voor jou en je baby

Orthica heeft meer dan 30 jaar ervaring met voedingssupplementen. Gebruikers kiezen niet alleen voor Orthica vanwege de goede kwaliteit, maar ook omdat binnen het uitgebreide assortiment een passend voedingssupplement te vinden is voor iedereen, ook voor jou en je baby tijdens en na de zwangerschap.

De basis van gezondheid is een gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Zoals voldoende ontspanning en beweging, niet roken en matig zijn met alcohol.

Orthica voedingssupplementen zorgen voor goede aanvulling op jouw dagelijkse voeding en levensstijl. Of het nu gaat om het behoud van soepele gewrichten door meer beweging of om het bevorderen van een goede darmwerking, Orthica maakt een gezonde levensstijl compleet met uitgebalanceerde voedingssupplementen.

 

Supplementen voor jong en oud
Ons uitgebreide assortiment voedingssupplementen houdt rekening met verschillende levensfases. Fases zoals groei, zwangerschap en de overgangsjaren kunnen een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich meebrengen. Maar ook bepaalde situaties in het leven kunnen het natuurlijke evenwicht uit balans brengen. Voor deze gevallen kan ondersteuning van de gezondheid met voedingssupplementen nodig zijn. Omdat die ondersteuning voor iedereen anders is, hebben we speciale producten ontwikkeld voor onder andere senioren, kinderen, mannen en vrouwen.

Prena Fem
Prena Fem is een multi speciaal voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Prena Fem bevat voldoende foliumzuur en vitamine D. Bijzonder is de aanwezigheid van DHA-rijke visolie ter ondersteuning van de hersenfunctie van de baby. Een gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. De vloeibare inhoud maakt deze softgel licht verteerbaar.

Orthiflor Fem
Orthiflor Fem is een probioticamix met vier verschillende bacteriestammen. Orthiflor Fem kan ook tijdens de zwangerschap gebruikt worden.

Magnesium-400
Magnesium is betrokken bij de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het is van belang voor de spierfunctie. Verder is magnesium goed voor het skelet.

Orthiflor Start
Orthiflor Start is te gebruiken tijdens de laatste zes weken van de zwangerschap en bij zuigelingen vanaf de geboorte tot de leeftijd van 1 jaar. Probioticamix met drie verschillende bacteriestammen. Aansluitend kan Orthiflor Sensitive gebruikt worden.

Meer informatie?
Ga naar www.orthica.nl/zwangerenbaby