Welkom bij Binnenpret, de leukste kinderlifestyle winkel. In onze verrassende kinderwinkel bieden wij een uitgebreide bijzondere, maar trendy collectie. Bij Binnenpret vind je de leukste antieke en brocante meubels. We gebruiken een ambachtelijke werkwijze, waarbij we alleen massief houten meubels met de hand beschilderen. Oud hout in een nieuw jasje.

Naast bestaande meubels kun je er ook voor kiezen een eigen ontwerp door ons te laten maken. Wij schilderen dan de meubeltjes in de kleur die jullie willen hebben. Zo ben je zeker van je eigen en unieke baby- of kinderkamer. Ook is het mogelijk om eigen meubeltjes te brengen en deze naar jouw wens te laten beschilderen.

Daarnaast staat Binnenpret boordevol hippe spulletjes die bij de inrichting van een baby- en kinderkamer onmisbaar zijn. Van hippe accessoires, lieve knuffels, top speelgoed, vrolijke schilderijen tot aan spetterend woontextiel. Kortom; Binnenpret is een paradijsje voor kinderen en een inspiratiebron voor ouders.

Nieuwsgierig? Maak vrijblijvend een afspraak om de Binnenpret showroom in Tilburg te komen bezoeken door een mailtje te sturen naar info@binnen-pret.nl.

Daendelsstraat 6
5018 ES Tilburg
06 15 89 18 50
www.binnen-pret.nl