Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap! Er zijn spannende tijden aangebroken, want er is een nieuw wondertje op komst. Er rijzen talloze vragen voordat zo’n kleintje geboren wordt. Er moet ontzettend veel geregeld worden, waaronder ook kraamzorg.

Wij van Bureau Kraamzorg Extra willen jou en je partner zo goed mogelijk voorbereiden op één van de belangrijkste perioden in jullie leven. De zorg, die wij leveren, begint al vroeg. We hebben een zeer informatieve site, waar talloze vragen beantwoord worden. We geven graag meer dan alleen kraamzorg, vandaar het “Extra”.

Bureau Kraamzorg Extra is een professioneel kraambureau met meer dan 25 jaar ervaring en is zichzelf de afgelopen jaren blijven ontwikkelen op het gebied van de geboortezorg. Het kraambureau garandeert dat je één kraamverzorgende gedurende de kraamperiode krijgt.

Regelmatig volgen de kraamverzorgenden trainingen en cursussen om op deze manier kwaliteit van zorg te kunnen blijven waarborgen. Bij Bureau Kraamzorg Extra begint de zorg al vroeg, omdat het team het zeer belangrijk vindt om aanstaande ouders een zo goed mogelijk voorbereide start te geven.

Inschrijfcadeaus
Bij elke inschrijving voor kraamzorg via Kraamzorg Extra geven we een gratis zwangerschaps- massage weg en bij elke 10de inschrijving geven we ook nog eens de cursus Babymassage, deze wordt verzorgd door OntspannenZwanger&Co.

Bij iedere inschrijving krijg je ook nog eens het gratis “welkom baby” pakket cadeau, met hierin een draagdoek van Small Vips t.w.v. € 49,95 inclusief een instructie van 30 minuten, een Bébéjou-bubble t.w.v. €17.95 en een babyfoon van Alecto t.w.v. € 50,65.

Daarnaast ontvangt u bij de persoonlijke intake bij jullie thuis een leuke goodiebag, met daarin andere leuke cadeaubonnen.

Kijk voor meer informatie op www.kraamzorgextra.nl of loop gerust even binnen.

Bureau Kraamzorg extra
Van Vredenburghweg 71
2282 SE Rijswijk
070-3191878
06-25156158