Zwangerschap- & Newbornfotografie

Wil je de schoonheid van je zwangere buik en stralende gezicht of je pasgeboren baby voor altijd vast laten leggen? Céline Wagenmakers is gespecialiseerd in Zwangerschap- en Newbornfotografie en verzorgt fotoshoots aan huis of op een locatie naar keuze. Dat is wel zo makkelijk als je hoogzwanger of net bevallen bent. 

Een Zwangerschappsshoot wordt bij voorkeur rond week 32 ingepland, eventueel samen met partner. Het fijnste is om een geposeerde Newbornshoot in te plannen 6 tot 14 dagen na de geboorte. Dan is de baby nog klein genoeg om hem of haar in slapende foetushouding te kunnen fotograferen. Het is dus handig om een Newbornshoot al tijdens de zwangerschap in optie te zetten.

In plaats van geposeerde foto’s kun je er ook voor kiezen om Newborn Lifestyle foto’s van je kleintje te laten maken. Deze foto’s worden thuis gemaakt in de natuurlijke omgeving, met papa & mama en eventuele broertjes en/of zusjes erbij.

Fotografiestijl
Céline maakt foto’s waarbij het gaat om de schoonheid van de zwangerschap en de baby, met een stoer randje zonder al te veel gebruik te maken van props er omheen. Ze maakt gebruik van natuurlijk licht, indien nodig met een daglichtlamp.

Voor de geposeerde Newbornshoots gebruikt ze zachte materialen van verschillende texturen in rustige tinten. Geen ingewikkelde poses met bloemen en tutu’s. Foto’s die je uiteindelijk graag aan je muur hangt!

Leuke cadeautip
Ook leuk om een Zwangerschap- of Newbornshoot cadeau te geven tijdens een babyshower of als kraamcadeau! Céline maakt hiervoor graag een persoonlijke digitale cadeaubon op.

Kortingscode
Heb je interesse in een fotoshoot by Céline? Geef bij je aanvraag de code BOEFJES door en ontvang 10% korting.

by Céline Photography
www.by-celine.nl
info@by-celine.nl
06 17 17 32 32