Ben je op zoek naar een zorgzame, veilige en uitdagende kinderopvang voor je kind? Combiwel voor Kinderen is een maatschappelijke organisatie, we zijn er met onze kinderopvang, voorscholen én buitenschoolse opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Het draait bij ons om professionele, zorgzame en persoonlijke begeleiding voor kinderen en ouder(s)/verzorger(s). Onze deskundige pedagogisch medewerkers, coaches en activiteitenbegeleiders zetten elke dag samen een extra stap voor onze Amsterdammertjes!

 

Combiwel voor Kinderen is een maatschappelijke organisatie, we zijn er met onze kinderopvang, voorscholen én buitenschoolse opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Het draait bij ons om professionele, zorgzame en persoonlijke begeleiding voor kinderen en ouder(s)/verzorger(s).

 

Onze locaties

Onze locaties zijn vrolijk en uitdagend ingericht en natuurlijk schoon en veilig. Onze inrichting nodigt uit om te spelen, te leren en te ontdekken. Voor elke leeftijd in onze groepen bieden we materialen, speelgoed en activiteiten aan die de zintuigen prikkelen en de ontwikkeling stimuleren. Met diverse thema’s wordt aandacht besteed aan taalvaardigheid en de algemene ontwikkeling van het kind. De ervaring en doordachte pedagogische uitgangspunten van onze medewerkers in combinatie met een flexibele organisatie geeft ons de mogelijkheid om in te spelen op de individuele behoefte van de kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van nu.

 

 

Onze voorschool

Aan de hand van een vast dagritme, een leerprogramma én leuke activiteiten leren de peuters op de voorschool zichzelf ontwikkelen. Er wordt veel aandacht besteed aan de brede ontwikkeling van de peuters op de voorscholen zodat zij met een goede start aan de bassischool beginnen. Daarnaast gaan we lekker veel naar buiten om te spelen en te bewegen en daar waar mogelijk is er een uiteenlopend aanbod van activiteiten wat varieert van kinderyoga tot aan muziek.

 

Onze buitenschoolse opvang

Op onze buitenschoolse opvang verwelkomen we na schooltijd, kinderen van 4 tot 13 jaar. De handen  uit de mouwen te steken bij het koken of timmeren? Of juist lekker buiten bewegen, sporten en ravotten? Ook prima! Je moet niks, je kan veel. Dus ook wanneer je in een creatieve bui kun je dit kwijt in muziek, spel of een eigen idee. Liever even helemaal niks? Helemaal goed.

Onze deskundige pedagogisch medewerkers en coaches staan elke dag klaar voor de kinderen. Zij zorgen, in een ontspannen sfeer, voor de best mogelijke begeleiding. Samen zetten wij een extra stap voor onze Amsterdammertjes!

 

Kijk voor alle informatie op:

www.combiwelvoorkinderen.nl of bel naar 020 – 577 11 33