Voor de verzorging van de huid rond de anus

Zwangere en net bevallen vrouwen hebben vaker ontsierende aderen rond de anus. Daarom is het belangrijk om tijdens je zwangerschap en direct na de bevalling de huid rond je anus extra te verzorgen.

Voor een goede bloedsomloop is het van belang om de vaatwand soepel en elastisch te houden. Met name tijdens de bevalling kunnen je aderen extra aandacht gebruiken, omdat ze dan met meer druk te maken hebben dan gebruikelijk.

Tijdens de zwangerschap zijn je hormonen bovendien extra actief en sommige kunnen invloed hebben op het bindweefsel. Bindweefsel is de bedding waarlangs bloedvaten naar de organen worden geleid. In combinatie met de extra druk op de vaatwanden kunnen dan ontsierende aderen rond de anus ontstaan. Het behoud van een sterke, elastische en soepele vaatwand is dus belangrijk.

Curanol zorgt voor een natuurlijke ondersteuning. Curanol zalf verzorgt de huid rond de anus van buitenaf. Curanol tabletten ondersteunen van binnenuit het behoud van soepele en elastische aderen omdat ze vitamine C bevatten.

Sterke en elastische bloedvaten behouden zo beter hun vorm en werking, ook tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

Meer informatie?
www.curanol.nl