Een gezonde start met klassieke homeopathie

Je bent zwanger maar je hebt wel last van allerlei klachten. Of je baby is onrustig en doorlopend verkouden. In zulke situaties wil je graag wat doen en zoek je naar een veilige, natuurlijke en effectieve manier om de klachten van jezelf en van je baby aan te pakken.

Klassieke homeopathie is een dergelijke manier en absoluut veilig voor jou en je baby. Klassieke homeopathie kan toegepast worden tijdens de zwangerschap, rond de bevalling en daarna. Homeopathische middelen kunnen eventuele angsten voor de bevalling wegnemen en een soepele ontsluiting en een snel herstel bevorderen. Ook baby’s reageren heel goed op een homeopathische behandeling. Ze knappen weer op, komen in balans, krijgen meer weerstand en gaan zich beter ontwikkelen.

Klassieke homeopathie kan helpen bij klachten tijdens en na de zwangerschap en bevalling zoals:
Misselijkheid, vermoeidheid, stemmingswisselingen, onrustige buiken, depressie, bekkeninstabiliteit, borstontsteking, onvoldoende borstvoeding, hormonale klachten zoals onvruchtbaarheid en onregelmatige menstruatie, slaapproblemen, onrust, huilbaby’s buikkrampen en spugen, ontwikkelingsproblemen, huidklachten, oorontstekingen en verkoudheden, doorkomen van de tandjes.

De Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten
De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing en waarneming.

Zorgverzekeraars vergoeden
Inmiddels vergoeden bijna alle zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk via de aanvullende verzekering de homeopathische behandeling door klassiek homeopaten die bij de NVKH geregistreerd zijn.

Meer weten?
Wilt u meer weten, kijk dan op onze website en vraag gratis onze folders aan of de Nederlandse Homeopathiegids, met een antwoord op de vijftig meest gestelde vragen over homeopathie.

www.nvkh.nl