Curious Kids biedt professionele en kwalitatieve kinderopvang aan in een huiselijke sfeer, in Amsterdam de Pijp, Rivierenbuurt en de Baarsjes. Ze hanteren horizontale en kleinere groepen met per dag maximaal negen baby’s, tien dreumesen en twaalf peuters. Door minder kindjes op een groep is er meer individuele aandacht en zorg voor ontwikkeling. 

Alle babygroepen hebben een snoezelbox voor sensomotorische uitdagingen. Wekelijks zijn er activiteiten voor de kinderen zoals yoga, muziekles en uitstapjes naar het park, de kinderboerderij, bibliotheek en Artis. In de overdracht, het kindboekje en met foto’s en video’s via WhatsApp worden ouders op de hoogte gebracht over de dag van hun kind.

Duurzaamheid staat voorop bij Curious Kids. Kinderen krijgen biologische voeding en elke dag wordt een vers gestoomde lunch bereid. De enige suikers die ze krijgen zijn natuurlijke suikers. Ook gebruiken ze uitsluitend houten speelmateriaal. Dit draagt bij aan de lichamelijke, sociale en cognitieve ontwikkeling. De peuterplusgroepen hebben een uitgebreid activiteitenprogramma met aanvullend dagthema’s zoals koken, fantasiespel en natuur. Het bereidt hen voor op de overgang naar de basisschool.

Reacties van ouders:

  • “Ik ontvang vrolijke foto ’s van het knutselen, voorlezen, dansen op muziek of de yoga. Je ziet dat ze helemaal ontspannen is en ervan geniet! Als moeder kan ik haar met een gerust hart achterlaten en dat is toch het belangrijkste wat er is!”
    – Ouder van een dreumesgroep.
  • “We brengen onze zoon er met veel vertrouwen heen. We zijn blij met de prettige communicatie, met name de appjes en foto’s zijn superleuk! Het is fijn om vaste leidsters op de groep te hebben, die heel betrokken zijn en echt een band met hem en ons opbouwen.”
    – Ouder van een babygroep.
  • “De leidsters zijn enthousiast, lief en betrouwbaar en ondernemen veel leuke dingen met de kindjes. Curious Kids biedt een mooi evenwicht van verzorging, de stimulering van de ontwikkeling en opvang in de buurt.”
    – Ouder van een babygroep.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende rondleiding:
www.curiouskids.nl
kdv@curiouskids.nl
(020) 672 73 21