Babytijd is fototijd

De belangrijkste momenten van je leven en het gaat allemaal zo snel! Daarom willen wij een handje helpen bij het vastleggen van al deze mooie ogenblikken. Op de Pixum Baby- & Zwangerschapspagina vind je allerlei tips, tricks, ideeën en productinformatie om vast en zeker nog jarenlang te kunnen genieten van deze herinneringen.

We geven nu op al onze producten 20% korting. Nieuwsgierig? Bestel via onze site, software of app en gebruik de kortingscode*: BABYTIJD-2019

Geboortekaartjes en babykaartjes maken
Pixum heeft goed nieuws voor jonge ouders in spe. Bij onze Pixum fotoservice kun je je geboortekaarten met een eigen foto ontwerpen vanuit je luie stoel of kraambed. Het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop, smartphone of tablet en mooie digitale foto’s naar keuze. Pixum doet de rest! Eenvoudig wenskaarten maken en online bestellen bij Pixum. Kies uit de vele designs en layouts.

Tovermok als aankondiging
Je bent zwanger, maar hoe laat je het weten aan je familie? Nodig ze uit op de koffie en ze komen er van zelf achter!

De eerste dagen in een fotoboek vastleggen
Wil je de eerste dagen of maanden van je kindje op prachtige wijze documenteren? Verzamel je lievelingsfoto’s en highlights en maak er een Pixum Fotoboek van. Onze tip: Gebruik de Pixum Fotowereld Software voor ongelofelijk veel ontwerpmogelijkheden, zoals cliparts!

Zwangerschapsdagboek maken
Schrijf al je zwangerschapservaringen op in een Pixum fotoboek en bewaar al deze herinneringen in je eigen persoonlijke zwangerschapsdagboek.

Gezamenlijke momenten in een kalender
Echt persoonlijk en recht uit het hart: Einzigartig und von Herzen: Als je jouw partner echte een plezier wilt doen en voor je hebt maar een paar minuten tijd nodig.

Stralende kinderoogjes altijd bij de hand
Neem de allerliefste foto van je kindje en maak er een Pixum Hoesje van! Niet alleen leuk voor de ouders, maar natuurlijk ook voor de opa’s en oma’s!

Neerzetten, flippen en genieten
Kies jouw twaalf lievelingsfoto’s en maak daarvan een Pixum Foto-Flip. Een heel leuke en originele manier om je familiefoto’s op kantoor bij de hand te houden. Onze tip: kies verschillende achtergrondkleuren om elke foto een passend kader te geven en zo verschillende stemmingen paraat te hebben.

Bekijk alles op: www.pixum.nl/babytijd

*Geldig t/m 31-12-2020 op alle producten excl. verzendkosten. Kortingscodes kunnen niet worden gecombineerd.