Je vindt het bij HomeMade by Char

Unieke (kraam)cadeautjes naar eigen wens samenstellen, hoe leuk is dat! De meeste producten worden handgemaakt en met liefde samengesteld waarbij er aandacht is voor jouw persoonlijke wensen. Een uit de hand gelopen hobby resulteerde uiteindelijk in een toffe webshop, HomeMade by Char. Charlotte is enorm trots op de collectie die momenteel in haar online shop staat. Achter de schermen is ze continu bezig om nieuwe producten te maken en toe te voegen.

In de webshop kun je je laten inspireren voor de babykamer door een kijkje te nemen bij de muziekdoosjes, boxspanners en een wandplank tipi met naam en geboortedatum. Ontdek ook de leukste artikelen waarbij je kleintje zijn of haar motoriek kan ontwikkelen, zoals een boxmobiel en een babygym. De babygym is er trouwens ook voor een tweeling! Daarbij kun je ook kiezen voor alleen losse setjes hangers. Daarnaast vindt je te gekke accessoires zoals bijtringen, speenkoorden, wagenspanners en wagenhangers.

Voor de oudere kids zijn er toffe tashangers, toverstafjes voor de echte prinsessen onder ons en het eten van vilt. Deze laatste producten zijn echt een grote hit! Kies hierbij bijvoorbeeld uit een ontbijtset, fruitpakket, theepakket en pannenkoeken. Echt een musthave voor in het keukentje om mee te spelen!

Bij HomeMade by Char vindt je ook leuke bundels en invulboeken. Kies bijvoorbeeld het schoolfoto  invulboek om de toffe herinneringen en foto’s te bewaren van de basisschool, of de bundels om je geboortekaartjes in te bewaren en de knutselwerkjes. Zo kun je deze mooie aandenken een plekje geven. Wil je op een originele manier laten weten dat je zwanger bent? Neem dan ook zeker een kijkje bij de kraskaarten.

Uniek kraamcadeau
Ben je zwanger, net bevallen of is je beste vriendin of collega zwanger en zoek je een uniek (kraam)cadeau? Ontdek dan de leukste producten op www.homemadebychar.nl en stel zelf samen. Je kunt ook uit het standaard assortiment kiezen.

Mis je toch iets of wil je je wensen bespreken, dan mag je altijd via de webshop contact opnemen. Charlotte helpt je graag bij het kiezen van de kleuren en combinaties. Ook is het altijd mogelijk om foto’s te sturen van het concept zodat je het echt helemaal kunt aanpassen naar eigen smaak tot het definitieve product. Tot slot kun je ook gebruik maken van de leuke inpakservice zodat je cadeau helemaal af is!