Als vader en/of moeder ben je zelf natuurlijk de allerbeste en belangrijkste persoon in het leven van jouw kind. Maar jij wilt werken of studeren en dus heb je kinderopvang nodig.

Wil jij het liefst één vaste verzorger voor jouw kind, die (bijna) net zo gek is op jouw kind als jij zelf? Wil jij niet iedere keer aan iemand anders moeten uitleggen wat het ritme is van jouw kind en waar hij/zij zich fijn bij voelt? Wil jij weten wie de kinderen zijn met wie jouw kind speelt? Wil jij niet alleen hoeven rekenen op de zorg van opa of oma, maar wil je (daarnaast) een stabiele opvangplek voor jouw kind? Wil jij rustig op je werk zitten, wetende dat jouw kind in goede handen is? Wil jij kinderopvang die aansluit bij jouw behoeften, flexibel is en meebeweegt met jou en je kind? Vind jij het hebben van een goed gevoel bij de opvang van jouw kind ook het allerbelangrijkste?

Dan zit je goed bij Kroostopvang!

Kinderopvang die past bij jou en je kind
Voor alle kinderen geldt: hoe kleiner het aantal vaste verzorgers, hoe veiliger het kind zich voelt en hoe beter de hechting en ontwikkeling van het kind. Toch zijn de behoeften van ieder kind én van ieder gezin verschillend. Voor de één is voorlezen erg belangrijk, voor de ander muziek maken. Voor het ene gezin is het van belang dat een gastouder dichtbij woont, voor het andere gezin is flexibiliteit onontkoombaar.

Daarom geloven wij in persoonlijke betrokkenheid en het maken van een persoonlijke match tussen gezin en kind en gastouder. Want alleen dát leidt tot langdurige, continue opvang.

Meer info?
kroostopvang.nl