Voor kwaliteit in gastouderopvang

Kleinschalige kinderopvang in huiselijke sfeer met veel individuele aandacht voor jullie kindje dat is waar wij in gespecialiseerd zijn. In heel Noord Nederland passen onze kwalitatief hoogwaardige gastouders op jullie kindje. Dit kan aan huis (nanny opvang) of bij de gastouder thuis.

Gastouderopvang is flexibel en kleinschalig in huiselijke sfeer met veel aandacht voor jullie kindje. Bewezen is dat gastouderopvang een positievere bijdrage heeft op het welbevinden van een kindje dan een kinderdagverblijf. Juist vanwege het persoonlijke karakter en de individuele aandacht. Jullie kindje kan zich in zijn eigen tempo ontwikkelen en er is ruimte voor eigen routines. Dit voelt voor jullie kindje en voor jullie zelf veilig en vertrouwd. Flexibele afspraken maken met de gastouder? Ook dat kan allemaal. Dit maakt gastouderopvang zoveel fijner en vertrouwder dan grootschalige kinderdagverblijven.

Korte lijntjes met elkaar, goede professionele begeleiding van onze gastouders en een heldere duidelijke werkwijze is wie wij zijn. Inmiddels zijn wij ruim 15 jaar gespecialiseerd in gastouderopvang en bieden wij een groot netwerk aan gastouders aan in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

De controle en begeleiding van onze gastouders ligt in onze handen. Met onze eigen pedagoog worden onze gastouders ondersteund in hun opvangwerk, hierin zijn wij uniek in gastouderland.

Meer weten? Of een vrijblijvend kijkje nemen bij 1 van onze gastouders? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

0513-727012 of w-care.nl