Een fijn kinderdagverblijf in Groningen

Jabadoo is een persoonlijk kinderdagverblijf aan de rand van Groningen. Zeer makkelijk te bereiken met voldoende parkeergelegenheid. En we zitten ook nog eens in een prachtig pand met zowel binnen als buiten veel speelruimte. Maar het allerbelangrijkste is de zorg voor de kinderen, wij willen dat iedereen het hier naar zijn zin heeft. 

Op onze dagopvang werken wij ontwikkelingsgericht. Alle kinderen zijn naar leeftijd ingedeeld in groepen. Door deze indeling gaat uw kind om met kinderen van dezelfde leeftijd en in dezelfde ontwikkelingsfase. Wij begeleiden uw kind en de andere kinderen dus zeer gericht aan de hand van ons eigen pedagogisch beleid.

Naast ontwikkelingsgericht werken, zorgen wij ervoor dat er rust heerst op de dagopvang. Alles bij de dagopvang is schoon, gestructureerd en rustig.

Buitenschoolse opvang (BSO)
Ook uw kind kan terecht bij onze buitenschoolse opvang als hij naar één van de drie basisscholen in Hoogkerk gaat of naar één van de twee scholen in Eelderwolde.  Wij halen of brengen uw kind dan in ons eigen busjes of de personenauto, welke altijd door een van onze medewerkers wordt bestuurd. Dat vinden wij veilig en het geeft uw kind een vertrouwd gevoel. Een beetje als thuis, maar dan met heel veel speelvriendjes.

Met zijn vriendjes mag uw kind meedoen aan alle leuke activiteiten en uitjes die wij organiseren, maar dat hoeft hij natuurlijk niet. Trouwens, als uw kind na school binnenkomt bij de Flintstones (4+) of de Rubbles (7+), gaat het voor het spelen met ons allemaal rustig aan tafel zitten. Dan krijgt iedereen de kans te vertellen wat hij die dag heeft beleefd.

In de vakanties is de BSO de hele dag geopend. We zorgen er voor dat er en gevarieerd aanbod van activiteiten is en organiseren regelmatig uitstapjes.

Wij hebben een samenwerking met zwemschool Oostwold. Naast dat wij peuterzwemles geven, regelen wij op vrijdagmiddag het vervoer en de begeleiding omtrent de zwemles. Ook krijgt jullie kind korting op de zwemlessen bij Zwemschool Oostwold.

Jabadoo kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
050-5200910
www.jabadoo-kinderopvang.nl