Kiddo’s is een kapsalon speciaal ingericht voor het knippen van kinderen van 0 tot 12 jaar. Kleine kinderen vinden het knippen van de haren vaak niet zo prettig en bij een ‘gewone kapper’ is daar vaak niet genoeg tijd en aandacht voor.

Ik neem ruim de tijd om de kinderen te knippen met veel aandacht en zorg. Voor de allerkleinste is er een mooie stoel in de vorm van een auto aanwezig. Ook kunnen de kinderen voor en tijdens het knippen een filmpje kijken en er is een plek om te spelen voor als je moet wachten. Voor pappa of mamma is er een zithoekje aanwezig met koffie of thee en een boekje, om rustig te kunnen wachten totdat hun kids klaar zijn.

Voor de kinderen die de allereerste keer hun haartjes laten knippen is er een heus knipdiploma dat ze mee naar huis krijgen met een plukje van het eerst geknipte haar. Als het tijd is om naar huis te gaan mag elk kind natuurlijk even grabbelen in de mand  met hebbedingetjes om te kijken wat hij/zij mee naar huis wil nemen. Als jullie 10 keer zijn geweest mag je voor de 11de keer voor de helft van de prijs komen.

De producten waar ik mee werk zijn allemaal kind vriendelijk. Vooral de producten van het merk froetti brubbels, deze zijn speciaal voor kinderen ontwikkeld. Zo is er shampoo, gelspray, anti klit spray, luizenshampoo en hoofdcreme tegen berg. Allemaal ruiken ze lekker naar, aardbei, kauwgum, banaan, cola en chocolade. Al met al leuk om eens een keer langs te komen!

Pater Hubertuscour 13
6166 ZA Geleen
(046) 475 73 13
www.kinderkapsalon-kiddos.nl