De unieke afdruk van het handje of voetje van jouw kindje vereeuwigd. Het ambachtelijke sculptuurtje op hardstenen sokkel is een hartverwarmend aandenken aan die kleine voetjes die zo snel groeien.

Op ware grootte in massief zilver of brons uitgevoerd. Of kies voor een afdruk in mini-formaat, zodat je het als hangertje of bedeltje bij je kunt dragen. Vakkundig vervaardigd in massief zilver, goud of witgoud.

Origineel kraam cadeau!
Het eerste kunstwerk van je eigen baby voor de jonge ouders. Goed idee als je op zoek bent naar een cadeau voor de nieuwe opa en oma.

Mini handjes en voetjes
Door toepassing van 3D technieken hebben wij nu ook bedeltjes en hangertjes aan ons assortiment toegevoegd, kijk maar eens bij onze producten. Een uniek geboortecadeau van je eigen kindje.

Atelier met handjes en voetjes is gevestigd in een sfeervolle boerenhoeve in het Zuid-Limburgse kerkdorpje Geverik. Sinds kort is het oude bakhuis verbouwd tot atelier. Naast de ambachtelijke edelmetaalbewerking werkt het moderne atelier met nieuwe driedimensionale technieken.

Geverikerstraat 53
6191 RM Beek
(046) 437 62 91
www.methandjesenvoetjes.nl