Ben je op zoek naar een fijne plek voor je kindje? Waar veel tijd en begeleiding is om jouw kindje te laten groeien tot de beste versie van zichzelf. Wij gaan er in onze visie vanuit dat elk kind een klein ondernemertje is die erop uit is de wereld te ontdekken, daar dagen wij ze bij uit. Wij vinden daarin het proces van de ontdekking belangrijk, dus observeren en documenteren veel door beeldmateriaal.

Wij werken met het kind volgsysteem van Looqin, dat speciaal ontwikkeld is om het welbevinden en de betrokkenheid van de kinderen in de groep in beeld te brengen. Als het welbevinden en de betrokkenheid goed zijn op de groep dan zijn kinderen beter in staat zich optimaal te ontwikkelen. En uiteraard wordt die ontwikkeling ook gevolgd, dat doen wij door observeren en screenen van de kinderen op 10 ontwikkelingsdomeinen. Zo leren wij waar de talenten van de kinderen liggen en weten wij op welke domeinen de kinderen extra uitdaging nodig hebben.

Wij werken met een app die deelt wat jouw kindje op een dag aan activiteiten onderneemt, daar worden ook foto’s in gezet. Zo ben je toch een beetje bij je kindje ook al ben je aan het werk. En hier kunnen ook makkelijk verlof, ziekte en ruilingen etc. in worden aangevraagd en doorgegeven.

Ons kindercentrum heeft een eigen online Parel academie waar pedagogisch medewerkers worden uitgedaagd om te blijven leren. Onze directrice heeft een speciale training gevolgd om onze pedagogisch medewerkers op de babygroep te trainen tot echte babyspecialisten. Wij blijven dus ook onze medewerkers uitdagen om het beste uit zichzelf te halen en te blijven groeien.

Wij hebben 2 locaties in Almere Randstad en Almere Filmwijk.

036-2030360
www.kindercentrumdeparel.nl