Stichting Kinderopvang Lombardijen, beter bekend als Kinderopvang Kiekeboe, is al bijna veertig jaar actief in de wijk Lombardijen. Ouders en kinderen voelen zich altijd thuis bij Kiekeboe, waar enthousiaste leidsters de kinderen opvangen in een sfeer van warmte en geborgenheid.

Het pand aan de Pliniusstraat biedt ruimte aan 5 groepen; 2 babygroepen, 1 dreumesgroep en 2 peutergroepen. De ruime en lichte lokalen nodigen uit om te spelen en te ontdekken, te verven en te plakken, maar ook om in zachte kussens een boekje te lezen of, al dan niet op schoot, te worden voorgelezen.

Onze grote buitenruimte is een ontdekking op zich: ruimte om te klimmen en te rennen voor de peuters, maar ook een plek om te relaxen met en voor de kleintjes.

Kiekeboe vind je in het hart van de wijk Lombardijen in Rotterdam, vlakbij NS-station Lombardijen, en op 2 minuten loopafstand van de Spinozaweg waar bus -en tramhaltes te vinden zijn die een snelle verbinding geven met bijvoorbeeld het centrum van Rotterdam. Daarnaast is de Pascalweg vlakbij, welke weer een goede verbindingsweg is richting Barendrecht. Kortom, een uitstekend bereikbare locatie!

Pliniusstraat 9
3076 AH Rotterdam
(010) 419 12 41
www.kiekeboekinderopvang.nl