Kinderopvang Kiki Nous [kiki noe], uit het Frans vrij vertaald: ‘ons kleintje’, is een particulier kinderdagverblijf. Het biedt een kleinschalige en daarmee vertrouwde dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en per januari 2011 buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Kiki Nous maakt gebruik van een unieke locatie met een kindvriendelijke binnentuin, haar eigen speelplein en een groot speel-gymlokaal waar uw kindje bij alle weersomstandigheden gezond kan bewegen. Kiki Nous biedt naast een veilige omgeving professionele opvang aan in het fraaie nieuwe gebouw aan de Zwitserlandstraat 6 in Almere Poort. Onze opvanglocatie is centraal gelegen in het Europa kwartier tegen over de Albert Heijn en op wandelafstand van het nieuw in dec 2012 geopende NS station in Almere Poort. We proberen iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn met onze ruime openingstijden van 7:00 tot 19:00 uur.

Wat is de visie van Kiki Nous?
Kinderopvang Kiki Nous heeft als doel het creëren van een situatie voor de kinderen die vergelijkbaar is met de huissituatie. Wij willen in goed overleg met de ouders een bijdrage leveren aan de lichamelijke, emotionele en sociale ontwikkeling van de kinderen. We bieden een warme en huiselijke opvoedingssituatie, waarin het kind centraal staat. Hierdoor voelt het kind zich veilig en op zijn gemak. Samen met andere kinderen alsmede de pedagogisch medewerkers kan het kind zich optimaal ontwikkelen in zijn/haar individuele tempo en op zijn/haar niveau.

Waar komt Kiki Nous vandaan?
Het initiatief voor de oprichting van Kiki Nous komt voort uit een langgekoesterde wens van Linda Sirach. In 2009 heeft Linda de stap genomen om – na 22 jaar actief te zijn geweest in de kinderopvang te Lelystad bij diverse kinderdagverblijven van de SKL en daarna 12 jaar bij de Schoor te Almere – haar eigen visie en beleid formuleren en ook uitvoeren. Dit leidt tot een eigen kinderopvang, waar het kind centraal staat en waarbij het alle hulp, stimulans, warmte en veiligheid kan verwachten van de pedagogisch medewerkers.

De pedagogisch medewerkers zullen hun eigen groep hebben en zij streven ernaar om het kind zo optimaal mogelijk te stimuleren in zijn/haar ontwikkeling. De schoolgaande kinderen blijven in hun vertrouwde omgeving en worden op duurzame wijze met onze prachtige bakfietsen gebracht naar en gehaald bij alle scholen in Almere Poort.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Zwitserlandstraat 6
1363 BE Almere Poort
(036) 848 68 26
kikinous.nl