Elke dag een mooie dag bij Kinderwoud

Kinderwoud Kinderopvang is een organisatie die staat voor de combinatie van plezier en ontwikkeling. Onze missie is dan ook ‘Elke dag een mooie dag!’. Bij Kinderwoud leert een kind speels en ongedwongen hoe het zich op latere leeftijd staande kan houden. Onze opvangmogelijkheden dragen bij aan al het goede dat jouw kind op jonge leeftijd krijgt aangereikt. Of dit nu thuis is of op school, het is een verrijking voor de rest van zijn of haar leven.

Kinderwoud is een stichting die al sinds de jaren ’70 werkzaam is in kinderopvang en peuterspeelzaalwerk in Friesland. Met meer dan 80 opvanglocaties in Friesland én circa 250 gastouderadressen in Noord Nederland, is Kinderwoud een toonaangevende organisatie binnen de kinderopvang. Elke week zijn er bijna 5.000 kinderen bij ons op de kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang en gastouders. Om van elke dag een mooie dag te maken, wordt bij Kinderwoud elk kind GEZien!

Onze missie
Bij Kinderwoud Kinderopvang maken we van ‘Elke dag een mooie dag!’. Wij vinden dat jouw kind het verdient om zich in een warme, geborgen sfeer te kunnen ontplooien. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog voor de eigenheid en persoonlijkheid van je kind(eren). Zij maken met veel plezier van elke dag een mooie dag voor de kinderen! Onze missie wordt gesteund door ons pedagogisch beleid. Het beleid biedt ons handvaten om de activiteiten op de groep, en daarmee de ontwikkeling van uw kind, zo optimaal mogelijk te organiseren. Lees ons pedagogisch beleid.

Kinderopvang met een eigen GEZicht
Bij Kinderwoud wordt elk kind GEZien. Deze 3 hoofdletters staan er niet zomaar. Geborgenheid, Eigenheid en Zelfontplooiing zijn de uitgangspunten van onze werkwijze. Vanuit deze uitgangspunten kan je kind zich bij Kinderwoud op een natuurlijke wijze verder ontwikkelen. Het is ook de basis waarop wij onze leeftijdsgerichte activiteiten afstemmen, waardoor wij uw kind op een speelse manier kunnen uitdagen om nieuwe dingen te ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers zijn goed geschoold en ervaren in de kinderopvang. Met hun warme geborgenheid zorgen zij ervoor dat je kind zich veilig voelt bij ons. Door geborgenheid krijgt je kind zelfvertrouwen. Uw kind kan zich bij Kinderwoud op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo ontplooien. Elk kind is uniek en mag bij ons zijn wie het is.

(0513) 610 825
kinderwoud.nl