Hoera, je bent zwanger! Gefeliciteerd!

Vind je het ook zo spannend? Je bent er waarschijnlijk vol van en met (bijna) niets anders bezig. Hoe zal jouw kleintje er straks uitzien en wat heb je allemaal nodig?

In de drukbezochte kinderkledingwinkel Broer & Zus in Amsterdam aan de van Woustraat geven wij met plezier advies over babycadeaus en de aankoop van de eerste mooie babykleertjes. We vinden het heel belangrijk dat kleding verantwoord is gemaakt en zeker niet door kinderhandjes.

Een van onze best verkochte artikelen zijn onze Amsterdam sweatertjes en boxpakjes. Veel klanten kochten het; voor hun eigen kindje, als cadeau, als souvenir of voor hun eerste kleinkind, wel of niet in Amsterdam geboren. Maar het leukste is het natuurlijk als jouw kindje ook nog eens in Amsterdam geboren wordt én een Amsterdam-truitje draagt. We hebben de pakjes met of zonder jaartal, voor jongetjes en meisjes en in unisex-kleuren.

Zou jij ook graag zo’n mooi truitje of pakje willen of cadeau willen geven? Het is in Portugal gemaakt van reststofjes en biologisch katoen. We doneren 10% van de winst van deze pakjes aan een goed doel voor kinderen. Hoe meer mensen het pakje kopen, hoe meer geld we straks hebben voor kinderen die het lang niet zo goed hebben als onze eigen opgroeiende kinderen. Om zoveel mogelijk geld op te halen, gaan we deze pakjes in heel veel steden verkopen, help je ons mee?

Als je dit artikel op je telefoon laat zien in onze winkel, dan krijg je 10% korting op deze truitjes en babypakjes!
Bestel je liever online? Ga dan naar www.broerenzus.nl en gebruik deze kortingscode: babypakje Amsterdam.

We zien je graag in onze winkel of online. Geniet van je zwangerschap en straks van je kleintje!

Van Woustraat 42
1073 LL Amsterdam
(020) 221 05 01
broerenzus.nl