Hoe bereid ik mij voor de kraamweek?

 

Ben je zwanger en zit je nog vol vragen over de kraamweek? Kraamzorg Monique Boer helpt je graag om te zorgen voor een warm welkom van je baby!

Gefeliciteerd! Je hebt je bij ons aangemeld voor kraamzorg. Wij zullen zoveel mogelijk van jouw wensen bespreken.

Persoonlijke zorg. Je krijgt van ons allerlei informatie ter voorbereiding op de kraamweek. Je weet hierdoor wat je in huis kan halen voor de baby en je kan er alvast over nadenken wat je graag zou willen leren van de kraamverzorgende. Op deze manier kunnen we de zorg zo persoonlijk mogelijk maken.

Wie past bij jou? Achter de schermen kiiken wij kritisch welke kraamverzorgende het beste past bij jou wensen. Al nieuwsgierig? Bellen kan altijd!

Maak kennis met elkaar. De ingeplande kraamverzorgende komt bij jou langs voor de intake. Jij en de kraamverzorgende leren elkaar hierdoor kennen en weterr na dit gesprek wat jullie van elkaar kunnen verwachten.

De laatste loodjes! Nog heel eventjes en dan kan je jouw baby vasthouden. Wij kunnen ons voorstellen dat je in de laatste maand nog met vragen zit. Daarom bellen we jou om eventuele vragen te bespreken.

De bevalling! Wij houden van korte lijnen. Je kan rechtstreeks contact opnemen met jouw kraamverzorgende, zodra de verloskundige het seintje geeft. Ze komt dan direct naar jullie toe om te assisteren bi de bevalling, thuis of in het ziekenhuis.

De kraamweek Wij streven ernaar dat de ingeplande kraamverzorgende vanaf de bevalling tot het einde van de kraamweek voor jou en je pasgeboren baby zorgt. Samen zorgen wij zo voor een warm welkom.

kraamzorgmoniqueboer.nl